Over ons

Over ons

30 jaar ervaring

Per 1 februari 2021 is RMA Hydromet gestart. Rob ter Brake, een doorgewinterde waterprofessional met ruim 30 jaar ervaring, geeft leiding aan deze divisie van RMA. Water en landbouw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, voor RMA was het dan ook een logische keuze om de landbouwactiviteiten richting de watersector met RMA Hydromet uit te breiden.

Optimalisatie waterbeheer

RMA Hydromet richt zich op optimalisatie van het waterbeheer, waarbij meteorologische waarnemingen een steeds belangrijkere rol spelen. Het conserveren van neerslag en het handhaven van de waterkwaliteit worden in toenemende mate een belangrijk onderdeel van modern waterbeheer. Wij vertalen de online en op afstand verzamelde data van bijvoorbeeld waterstanden, waterafvoer, waterkwaliteit en meteorologische gegevens naar slimme dashboards voor praktisch gebruik door waterbeheerders.

Onze werkwijze

Samen met onze klanten werken we de meest geschikte oplossing uit op basis van de producten die wij leveren. Integratie van al geïnstalleerde systemen of producten van andere leveranciers, schuwen we niet. Wij leveren, installeren en onderhouden de systemen en als dat wenselijk is, nemen we de totale zorg over en bieden onze klanten alleen de data aan. Wij zorgen er dan voor dat de data voldoet aan de door de klant gestelde kwaliteitseisen.

Proeftuin

Persoonlijke begeleiding is ons visitekaartje. Technologie schept nieuwe kansen, maar wij weten als geen ander dat dit vraagt om een goede begeleiding en ondersteuning. Op onze locatie in Hellendoorn verzorgen wij, in een mooie omgeving, introducties en trainingen voor kleine groepen. Ook leggen wij een proeftuin aan om alle meetinstrumenten en technieken te demonstreren. Wij vinden het belangrijk om onze oplossingen in de praktijk te laten zien en te laten ervaren, want uiteindelijk is het de gebruiker die maakt dat het werkt. 

Meer weten? Neem contact op